Відпочиваючі, яким так полюбилось курортне селище на березі Азовського моря, тепер не охоче туди їдуть. А все тому, що море заполонили непрохані гості – медузи.

Корнероты (така назва цих желеподібних істот), будуть співіснувати з курортниками до самого кінця літа. Тому, плануючи поїздку до Азовського моря, варто бути готовим до зустрічі з його мешканцями.

Як пояснив місцевим ЗМІ молодший науковий співробітник науково-дослідного відділу Приазовського парку Вадим Ткаченко: "Корнерот є звичайним видом для узбереж Чорного, Азовського морів, часто зустрічається на узбережжі Атлантичного океану".

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Причина окупації медузами узбережжя Азовського моря криється у підвищенні концентрації солі у воді. Простими словами море стало більш солоним, і це дуже до смаку корнеротам.

Нагадаємо, раніше екологи попередили про страшний в Азовському морі

Як повідомляв портал "Знай.иа" популярний азовський курорт показали з висоти пташиного польоту

Також Знай.иа" писав, що в Азовському морі ПП