Європейські авіакомпанії почали вимагати за провезення багажу. Так, ірландський лоукостер Ryanair підняв розмір максимального збору за послугу пріоритетної посадки, а також перевезення малого багажу вагою до 10 кг.

Нові ціни з'явилися на офіційному сайті авіакомпанії.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Згідно з оновленою інформацією на сайті лоукосту, тепер діапазон збору за пріоритетну посадку становить 6-12 євро і є однаковим як у випадку оформлення послуги під час бронювання квитка, так і після цього. Раніше діапазон цін становив 6-10 євро

Перевезення багажу до 10 кг тепер варто 10-17,5 євро при оформленні послуги під час бронювання і 10-25 євро після покупки авіаквитка. До цього Ryanair використовував діапазон цін 10-12 євро, який був однаковим як при оформленні послуги при купівлі квитка, так і після цього.

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

авіакомпанія Ryanair
авіакомпанія Ryanair

Таке підвищення є другим за рахунком за останні місяці після введення Ryanair нової політики щодо перевезення ручної поклажі та малого багажу. Тоді авіакомпанія зменшила безкоштовну норму ручної поклажі для пасажирів без пріоритетної посадки тільки до одного предмету з габаритами до 40х25х20 див.

Пасажири, що оплатили збір за пріоритетну посадку, могли брати на борт один чемодан з габаритами 55х40х20 см і вагою до 10 кг і другий предмет з габаритами до 40х25х20 див. Розмір збору становив 6 євро при купівлі квитка і 8 євро в наступний період.

Ryanair
Ryanair

Одночасно з зміною політики щодо ручної поклажі Ryanair ввів новий багажний збір за перевезення малого багажу вагою до 10 кг, тоді як раніше мінімальна норма перевезення становила 15 кг.

Первісна вартість послуги становила 8 євро під час бронювання і 10 євро після покупки квитка. Раніше лоукост піднімав ціни у лютого цього року.

Нагадаємо, що тарифи на воду стануть золотими: коли чекати чергового "покращення".

Як повідомляв Знай. ua, українцям показали нові розцінки на газ.

Також Знай.ua повідомляв, що Зеленський знайшов спосіб знизити тарифи на комуналку: Ахметову це навряд чи сподобається.