В результаті вибуху військовий отримав поранення. За останню добу, режим тиші, сепаратистами був порушений тричі

На Донбасі за минулу добу, 29 липня, український військовий отримав поранення, підірвавшись на невідомому вибуховий пристрій, встановленому сепаратистами. Відомості про це доповідає прес-центр операції Об'єднаних сил.

Кажуть, що протягом минулої доби Збройні сили України дотримувалися сталого режиму припинення вогню. У той же час сепаратисти три рази порушували режим припинення вогню.

При цьому один раз використовувався заборонений мінськими угодами міномет калібру 82 мм. Також противник відкривав вогонь по нашим військовим з реактивного піхотного вогнемета і великокаліберного кулемета.

Військові дії відбувалися поблизу населених пунктів Кам'янка, Гнутово, Водяне.

"В результаті підриву на невідомому вибуховий пристрій, встановленому диверсійно-розвідувальною групою противника, один боєць української армії отримав поранення. Від початку поточної доби ворог один раз обстріляв позиції Об'єднаних сил", - зауважили в ООС.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

зокрема, у вівторок, 30 липня, сепаратисти провели обстріл, контрольно-пропускного пункту, поблизу Луганського з гранатометів різних систем.

Нагадаємо, як Зеленський відпочив в Одесі на Лізі Сміху.


Як повідомляв раніше Знай.uа, стало відомо, у скільки українцям збільшать відпустку.


Також Знай.uа писав про те, що СБУ схопила зухвалого шпигуна Путіна "Дементія".