Відомий юрист і блогер Михайло Шнайдер показав сплячого у Раді народного депутата від Народного фронту Олександра Кірша.

На своїй сторінці в Facebook Михайло Шнайдер опублікував фото Кірша у Верховній Раді, який спить у своєму депутатському кріслі.

"Какая "Печальная Новость". Оказывается Кирш тоже не прошёл в новый состав Парламента. И теперь ему придётся спать... дома... совершенно бесплатно", - підписав знімок блогер.

Шнайдер щиро радіє, що у новому парламенті не будуть спати на робочому місці.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Небайдужі українці не стримують емоцій і активно коментують допис у мережі.

"Уходят динозавры парламента и дай бог навсегда. Спите сколько хотите но только не в Раде", "Нагреб себе, теперь можно и поспать.. На нарах", "Если честно, лучше бы они все приходили туда спать, чем с тем узаконенным криминалом который они творили", " Да не бесплатно, а 5 лет будут получать зарплату. Законы принимали для себя и на перед", - коментують українці.

Нагадаємо, майбутнє Порошенка і Гройсмана за прилавком розсмішило українців: "Обважать і оком не моргнуть, профі".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Зеленському підказали, як перевернути все з ніг на голову: корупціонери посаджені, а українцям дешевий газ

Також портал "Знай.uа" писав, що Богдану пропонували хабар "смотрящі" Кличка: бюджет Києва поділити навпіл.