Сьогодні, 30 липня Андрій Богдан, керівник Офісу президента України Володимира Зеленського, розпочав брифінг о 12.00. Богдан заявив, що Кличка призначили незаконно.

Як повідомив Богдан, мер Києва підтвердив, що він не контролює Київську Раду, є 2-3 "смотрящих", з якими він мусить знаходити компроміс. Він знає, що щось відбувається не так, але нічого з цим зробити не може.

"Зустрівся із адвокатом "смотрящих", який заважає пану Кличку ефективно управляти містом. І висловив таку пропозицію, що робота з місцевим бюджетом Київської міської ради і міської державної адміністрації дозволяє їм отримувати 40 мільйонів доларів ", - додав Богдан.

Богдан

"Пан Кличко протестує проти самої процедури його призначення. Досить дивне відношення до чинного законодавства. Хотів би Кличку нагадати про політичну відповідальність", - сказав Богдан.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, 2015 році Кличко вступив у партію Порошенка "Солідарність", його обрали головою. Оскільки його кандидат програв вибори, абсолютно логічно було б подати у відставку. Це ж його політична діяльність, а не економічна.

Нагадаємо, Кличко не контролює Київраду, все в руках наглядачів, - Богдан розповів про розмову з мером