Сьогодні, 30 липня на брифінгу, керівник Офісу президента Андрій Богдан заявив, що Кличка призначили незаконно.

"Пан Кличко протестує проти самої процедури його призначення. Досить дивне відношення до чинного законодавства. Хотів би Кличку нагадати про політичну відповідальність", - сказав Богдан.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У 2015 році Кличко вступив у партію Порошенка "Солідарність", його обрали головою. Оскільки його кандидат програв вибори, абсолютно логічно було б подати у відставку. Це ж його політична діяльність, а не економічна.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Також Богдан повідомив, що під час зустрічей попросив 6 разів Кличка відійти від усіх корупційних схем. Мер Києва підтвердив, що він не контролює Київську Раду, є 2-3 смотрящих, з якими він мусить знаходити компроміс. Він знає, що щось відбувається не так, але нічого з цим зробити не може.

Віталій Кличко та Леннокс Льюїс
Віталій Кличко та Леннокс Льюїс

"Зустрівся із адвокатом "смотрящих", який заважає пану Кличку ефективно управляти. І висловили цікаву пропозицію", - додав Богдан.

Нагадаємо, Володимир Зеленський відвідав разом зі своєю сім'єю "Лігу сміху", яка проходила в Одесі.

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Зеленський відвідав один з пляжів Одеси.