Відомо, що слуга народу Володимир Зеленський відвідав разом зі своєю сім'єю "Лігу сміху", яка проходила в Одесі. Варто зазначити, що багатьох перехожих дуже зворушила сцена з його маленьким сином, з яким він практично скрізь ходив за ручку.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Підписники фан-сторінки президента почали активно коментувати відео і захоплюватися тим, як Зеленський мило веде свого сина за руку. Відео виклали на сторінці zecoffee.

"Це відео відправляється в папочку "Вова-сім'янин". Лена, Вова і Кирюша прикрашають цей ролик", - написали у спільноті.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Користувачі дуже позитивно прокоментували цей ролик. Гарант відвідав виступ разом з дружиною і сином головою Офісу президента Андрієм Богданом. Навіть коли Зеленський ввійшов у концертний зал і вітався з усіма він не відпускав свого сина ні на хвилину. Зеленський сів разом з Кирюшей на місце в першому ряду фанзони.

Нагадаємо, Зеленський в Одесі показав, чим відрізняється від Порошенка: "Таке враження, ніби його не було".

Як повідомляв Знай.uа голова Дніпропетровської поліції, який нацькував КОРД на чесний патруль, виявився шанувальником "совка": "Ви там знущаєтесь?".

Знай.uа писав, перебіжчику Порошенка в команді Зеленського Радуцькому можуть довірити здоров'я українців.