У суботу, 27 липня, український президент Володимир Зеленський відвідав один з пляжів Одеси.

На фотографії президент позує в футболці і шортах під парасолькою на громадському пляжі. Поруч з ним, як і в більшості випадків, перебуває глава Офісу президента Андрій Богдан в одних плавках.

У зв'язку з цим в мережі розгорілася неабияка дискусія на рахунок відпочинку президента. Більшість українців похвалили Зеленського за вибір української Одеси і згадали, як екс-президент Порошенко під час війни відпочивав на Мальдівах.

Ми запитали у наших читачів, який вид відпочинку вони вважають правельным для президента: на Мальдівах чи з народом в Одесі, і ось, що з цього вийшло.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Це його право де і як відпочивати. Він і так на виду, з народом. Дай Бог йому здоров'я, силу, терпіння. Ну і нашу підтримку", "Нехай відпочиває, де хоче. Головне - щоб нам вистачало на відпустку", "Молодець, Володю красень ближче до народу так і повинно бути,а відпочинок заслуговує кожен ,ну і там де дозволяє кишеню.але не з бюджету", "Я от не розумію негативних відгуків - а що краще, коли вам пишуть цифри закордонних відпочинків на островах і при чому все це таємно!!! А тут він більше тягнеться до людей а не до пафосу, так що шановні, проявіть повагу"

Однак, закономірно, що були і ті, хто завжди виступає проти Володимира Олександровича і в цьому знайшов сліди показухи:

"Було від чого відпочивати, нехай працює. У наших військових на Донбасі вихідних немає, нехай побуде там хоч кілька місяців, відчує себе головнокомандуючим", "Президент має так працювати, щоб народ міг собі дозволити відпочивати на Мальдівах. А ця показуха ніяк нікого не характеризує."

Однак, все-таки, для більшості українців підтримали Презиента і зазначили, що краще поєднати приємне з корисним і вибратися пару раз на пляж, ніж прокрутити бюджет країни за закордонним курортам.

"Він відпочиває у свої вихідні дні,а не у відпустці. Різницю ніхто не відчуває?", "Від того, що він став президентом, він не перестав бути людиною, батьком, чоловіком, і має право відпочивати, там де вважає за потрібне.", "Люди добрі він така ж людина як і ви! Ви хочете відпочити а він день і ніч повинен працювати і спокій ваш охороняти?"

Нагадаємо, що Зеленського обожнюють діти: розбудили заради фото з президентом в економ-класі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський назвав 5 претендентів на крісло губернатора Одещини: вирішувати українцям.

Також портал Знай.uа писав, що Тищенко, Скічко, Дубінський та інші: повний список зірок, які потрапили у Раду від "Слуги народу" Зеленського.