Під час вступної компанії 2019 року була визначена найвища конкуренція серед абітурієнтів вступників на бюджетне місце "Публічне управління та адміністрування" - 47,72 бажаючих навчатися на одне місце.

Інформацію про це надали в Міністерстві освіти і науки України на запит журналістів.

На друге місце за кількістю конкуренції стала спеціальність "Міжнародні відносини" - 44,29 претендентів на бюджетне місце, на третьому місці опинилася "Журналістика" - 44,13 бажаючих, "Сфера обслуговування" - 25,04, "Гуманітарні науки" - 20,46, "Право "- 18,07 претендентів на місце.

Дані були надані за вступу на бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямування) для учнів на основі 11-ти класів.

Популярні новини зараз
Приречені на навіпголодне існування: частина стареньких буде жити на 2361 гривню "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Інформація про конкурс на контракт можна буде підтвердити тільки після зарахування на бюджет", - повідомили в Міністерстві освіти.

Так само нагадаємо, що раніше Президент України Володимир Зеленський затвердив закон "Про професійний предвысшем освіту".

Нагадаємо, Пилипишин нажив мільйони за рахунок бюджету столиці.


Як повідомляв раніше Знай.uа, Наталя зізналася, що вже знайшла нового коханця.


Також Знай.uа писав про те, що Путіну доведеться зіткнутися з силами НАТО, якщо він наважиться продовжувати роздувати ше.