Стало відомо, що у суботу, 27 липня, 58-річний чоловік Микола Приймачук втопився у ставку. Медики не встигли врятувати його, тому при прибутті на місце, констатували його смерть.

"Допоможіть, наш батько потонув і тіло вже 3:00 на сонце лежить, поліції немає, в морг ніхто не хоче забирати", - повідомили діти загиблого в соціальних мережах.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, літнім ранком Микола вирішив відпочити зі своїми колегами біля ставка в Луки-Мелешківської. За словами його друзів, він випив зовсім небагато і вирішив скупатися. Але, на берег його вже витягнув колега по роботі. Потім викликали "швидку допомогу", і медики не змогли реанімувати чоловіка. Після, викликали поліцію, але ні через годину, ні через дві-три ніхто не приїхав. Це аргументували тим, що експерт один на весь район і не встигає. В кінцевому підсумку, тіло Миколи Приймачука пролежало біля ставка під сонцем приблизно чотири години.

"Через півгодини слідчих дій поліцейський сказав, що можна забирати тіло в морг. Зрозуміло, що це не їх повноваження. Мені пояснили, що зараз такі нововведення, в місті завезти небіжчика на розтин не проблема, є відповідна машина, а ось в районі - це так і не вирішена. Зрештою, набрав одну з ритуальних служб і попросив виїхати за тілом. Ті заявили, що допоможуть тільки в тому випадку, коли їм доручать повністю організовувати похорон. Ось така монополія!", - розповів його син.

Потім, його поклали в машину на розкладене крісло і відвезли в обласне Бюро судово-медичної експертизи. На наступний день тіло Миколи забрали і поховали 29 липня у Писарівці.

Як з'ясувалося, доставку тіл в місті Вінниці забезпечують органи влади. В області ця функція покладена на органи місцевого самоврядування - на голови селищ або сіл разом з дільничним поліцейським. Везти в морг небіжчика вони повинні за рахунок бюджету. Цілком можливо, що родина Миколи Приймачука буде подавати в суд на бездіяльність чиновників.

Нагадаємо, що у Києві трагічно обірвалося життя чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Львівщині втопився 51-річна жінка.

Також портал Знай.ua писав, що Одесу сколихнула загадкова смерть чоловіка.