ОБСЄ зафіксувала, як Росія здійснює вночі незаконні поставки на окуповані території України та з них – до РФ.

Про це повідомило постійне представництво України при ОБСЄ у Відні на офіційній сторінці у соціальній мережі Twitter.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Незважаючи на триваючі спроби досягти сталого перемир’я на Донбасі, Росія продовжує незаконні поставки на окуповані території України та з них – до РФ. СММ ОБСЄ вкотре зафіксувала вантажний потяг і автоколону вантажівок зовсім поруч із неконтрольованою ділянкою кордону", - йдеться в дописі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

ОБСЄ в якості доказів показала знімки вантажного поїзда й автоколони на неконтрольованій ділянці кордону з РФ на Донбасі. Порушення зафіксували біля н.п. Степне та Виселки, що розташовані поблизу кордону з Росією.

Варто додати, що протягом попередньої доби СММ ОБСЄ також зафіксувала 43 вибухи в Донецькій області та 24 - в Луганській. Понад половину порушень режиму припинення вогню, зокрема 34 вибухи, зафіксовано в районах на північний захід і південний захід від Ясинуватої (непідконтрольна урядові, 16 км на північний схід від Донецька), а також у районах на південний схід і північний схід від н. п. Кам’янка (підконтрольний урядові, 20 км на північ від Донецька).

Нагадаємо, що авто відомої волонтерки розбилося у ДТП: водій втік, залишивши пасажирів під уламками.

Як повідомляв Знай.uа, на Донбасі пролунали потужні вибухи, кінець перемир'я: що відбувається.

Також Знай.uа писав, що Путіна притиснули до стінки через Україну, у Трампа закінчується терпіння: розбиратимешся з НАТО.