Малоймовірно, що Володимир Путін набереться сміливості завоювати Південно-Кримський канал або нові землі на сході України. В іншому випадку він ризикує зіткнутися з силами НАТО. Так повідомив колишній сержант армії США і експерт з безпеки Асоціації американської національної розвідки Ерік Теллант в інтерв'ю для Крим.Реалії.

За його словами: "Я спостерігаю заморожений конфлікт навколо Криму вже п'ять років, і за моєю особистою оцінкою, тут не очікується якоїсь радикальної ескалації. Путін навряд чи зважиться просуватися вглиб України. По-перше, за ці роки українська армія стала набагато сильнішою, а по-друге, українці тісно взаємодіють з військовим персоналом США та інших країн НАТО, особливо на сході країни".

Він стверджує, що американські військові інструктори вже знаходяться на Україні і проводять свою детяльность. Також і в зоні зовсім поруч з лінією фронту.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Я не думаю, що Путін піде на ризик, який може загрожувати йому прямимо зіткненням з військовими НАТО. Навіть у випадку, якщо мова йде не про регулярних військах, а тільки про військових інструкторів, вбивство будь-якого американського солдата матиме катастрофічні наслідки для Росії. Тому я не очікую нових атак від російських військ з боку Донбасу, принаймні, в найближчому майбутньому", - позначив Теллант.

Нагадаємо, раніше Румунія заарештувала десятки танків і БТР Путіна.

Також Знай.іа повідомляв, що Трамп мчить до Путіна через Україну.

Ще Портал Знай.іа писав, що Донбас перетвориться на мінне поле.