Якість українських доріг завжди залишало бажати кращого і українці постійно скаржилися на їх стан. Відчай дійшов вже до того, що жителі країни просто не витримують і пускають у хід усе своє почуття гумору. Однак, такі жарти приправлені не тільки сміхом, але і гіркими сльозами.

Дороги в Україні
Дороги в Україні

Чудові новини!
Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android или IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

поділився Своїм спостереженням український юрист і блогер Михайло Шнайдер, який не забув згадати і про гіперлуп Омеляна.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Дорога" Кропивницький-Миколаїв. Гіперлуп нервово курить в сторонці."

Від того, що зображено на фото хочеться то плакати, то сміятися. Адже це навіть дорогою назвати неможливо. Так, якийсь город. Залишається тільки здогадуватися, як водії долають ці перешкоди.

"Дорога" Кропивницкий-Николаев. Гиперлуп нервно курит в Сторонке.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Donderdag 1 augustus 2019

В коментарях моментально стали відзначатися українці:

"Міністр ще не помчав геть на гіперлупі?", "Такі дороги по всій Україні", "Так, там реально жестяк", "ГіперЗ*луп", "Не вистачає мужика в постолах", "Простіше по стерні. Тут тільки танками на зраду!", "А чим займалися керівники цих областей. Вони, мабуть, літали на вертольотах?", "В Україні будуть проходити ралі, рейди,а так взагалі то йде секретна операція поки ворог наступає ми змінюємо ландшафт,ворог прийшов і заблукав".

Нагадаємо, Hyperloop розорить мільйони українців.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", нарешті були озвучені орієнтовні роки появи поїзда поїзда Hyperloop.

Також раніше портал "Знай.uа" писав, що міністр інфраструктури Володимир Омелян нещодавно зробив гучний анонс: у Дніпрі почнуть будувати тестовий майданчик для надшвидкої транспортної системи Hyperloop.