На тимчасово окупованій території Донбасу вирішили провести "оптимізацію" системи охорони здоров'я. Так званий глава "ЛНР" Леонід Пасічник провів відповідну нараду з місцевими "чиновниками".

Про це пишуть тамтешні ЗМІ,

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Перший крок оптимізації охорони здоров'я ми почнемо з приведення у відповідність фонд, що дозволить підвищити заробітну плату. Надалі планується оснащення медустанов медичним обладнанням", – заявила "міністр охорони здоров'я ЛНР" Наталя Пащенко.

ватажок "ЛНР" Леонід Пасічник
ватажок "ЛНР" Леонід Пасічник

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У псевдореспубліці "ЛНР" також обіцяють провести капітальні ремонти у лікарнях та розглянути можливість будівництва дитячих лікувальних установ. В соціальних мережах до цієї інформації поставилися песимістично.

Нагадаємо, що авто відомої волонтерки розбилося у ДТП: водій втік, залишивши пасажирів під уламками.

Як повідомляв Знай.uа, на Донбасі пролунали потужні вибухи, кінець перемир'я: що відбувається.

Також Знай.uа писав, що Путіна притиснули до стінки через Україну, у Трампа закінчується терпіння: розбиратимешся з НАТО.