Повноваження Начальника генерального штабу розподіляться і з'явиться нова посада – Головнокомандувач Збройних сил України, який безпосередньо буде підкорятися президентові України.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У підпорядкуванні Головнокомандуючого будуть Генеральний штаб, Командування видів військ, Головний командний центр ВСУ і Командир об'єднаними силами.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На дану посаду розглядають скандального генерала Ігоря Колесника, який після відставки Віктора Муженка зберіг свою посаду і став першим заступником Начальника генерального штабу Руслана Хомчака.

Його ім'я у багатьох асоціюється з фразою "броники здобудете в бою". Це пов'язано з історією, яка нібито сталася у 1-й танковій бригаді і її розповів волонтер і ветеран АТО Ігор Валентинович.

Крім того, про Колеснику відомо, що він любитель радянських традиції і коротко його називають "совком". Багатьох колег по службі турбує його любов до провідника руського світу в Україні – РПЦ. Крім того, він любить заперечувати злочини комуністичного режиму.

Нагадаємо, радник Зеленського пояснив скасування параду на День Незалежності.

Як повідомляв Знай. ua, з Росії летять надзвичайні вісті, Зеленського благають підняти ВСУ.

Також Знай. ua писав, що Зеленський подав закон про люстрацію.