Генерал СБУ, екс-начальник управління Служби безпеки України в Херсонській області обурився через мерзенну "чорнуху" на Володимира Зеленського, яка заполонила Миколаїв.

Відповідний пост та фото він оприлюднив на своїй сторінці у Facebook.

"В'їзд у Миколаїв – яма на ямі, в місті – приблизно так само. Зате на кожному кварталі – банери з чорнухою на Зе. Де, с*ка, здоровий глузд? Вибачте за мою французьку. І який результат? І гроші прос*ав, і вибори... Це патріотизм?..." – написав він.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Військовий пояснив, що вважає безглуздим "витрачати величезні кошти на чорнуху при тому, що їм можна було знайти більш корисне застосування".

"Воронки починаються ще з кордону з Херсоном: як "гради" побили. Це зона відповідальності автодорів, а не городян. Втім, мій пост про інше: витрачати величезні кошти на чорнуху при тому, що їм можна було знайти більш корисне використання, вважаю безглуздим. Залатали б хоч частину доріг (нехай і за свій партійний рахунок) та електоральні симпатії були б іншими", – резюмував він.

Військовий нагадує, що у середині квітня перед другим туром президентських виборів у Миколаєві з'явилися білборди з антирекламою тоді ще кандидата в Президенти Володимира Зеленського. На білбордах було написано "Президент - це не роль" та зображений клоун. Як виявилося, замовником виступила організація екс-заступника голови Миколаївської облдержадміністрації Оксани Янішевською.

Через кілька днів з'явилися ще ряд бордів з написом "Німий ПреЗЕдент". Як виявилося, замовником таких листівок виступила редакція газети "Вісник Вітовщини". І перший, і другий варіанти білбордів можна досі зустріти в Миколаєві, відзначає генерал СБУ.

Нагадаємо, спікер та політтехнолог слуги народу Дмитро Разумков розповів про маніпуляції з боку чинного президента Порошенка у процесі виборів на своїй сторінці в Facebook, пише Рoliteka.

Як повідомляв раніше Знай.ua, переможець президентських перегонів Володимир Зеленський повертається до України після триденного відпочинку в турецькому Бодрумі.

Також Знай.ua писав про те, що при такому вкрай низькому рівні довіри до влади депутати повинні самі розпуститися.