При такому вкрай низькому рівні довіри до влади депутати повинні самі розпуститися. Про це ефірі Радіо Свобода заявив Руслан Стефанчук, який відповідає за формування державних інститутів і ідеологію в штабі новоспеченого президента України Володимира Зеленського.

«Я взагалі вважаю, що в цивілізованих правових порядках, які сьогодні існують в Європі, такий рівень недовіри до чинної влади, а ви розумієте, що ці відсотки це не конкретно до президента це до всієї політики, яка відбувається в державі. Політики на рівні влади, політиці на рівні ВР. Це рівень недовіри до державного управління. Мені здається, що після цього в нормальних нових порядках ці люди самі сказали б «Вибачте, ми не користуємося такою повагою. Давайте дійсно перезапустимо державу»», — пояснив Стефанчук.

Руслан Стефанчук

Також він додав, що має відбутися повний перезапуск влади, разом з прем'єр-міністром.

«Повне перезавантаження державних інституцій. І мені здається, це було б чесно. Тому що сьогодні велика жага України до чесності та справедливості. І мені здається, що підведення цієї риси було б логічним продовженням того, що ми мали можливість спостерігати зараз», — зазначив Стефанчук.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За його словами, в українську політику повинен прийти принцип політичної відповідальності.

«Принцип невідворотності юридичної відповідальності, що тягне за собою принцип невідворотності політичної відповідальності – він повинен прийти в українську політику. Це повинно стати характерним, тому що це якість і така гідність європейського рівня мислення, європейського рівня політики», — резюмував він.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський може похвалитися не тільки своїми численними досягненнями, але і прекрасними батьками.

Як повідомляв портал Знай.uа, російські артисти, яким заборонений в'їзд до України, зможуть перетнути кордон тільки у разі зміни чинного законодавства.

Також портал Знай.uа писав, що Центральна виборча комісія оголосить результати другого туру президентських виборів 30 квітня.