Громадська активістка Єлизавета Богуцька прокоментувала протести в Росії. Вона відзначила тенденцію, що люди частіше почали виходити на мітинги і порадила, які наступні кроки слід зробити.

Відповідний пост з'явився в Facebook Богуцької.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Протести в Росії набирають обертів. Чим сильніше путін закручує гайки, тим частіше та густіше виходять на вулицю люди і тим точніше вигукують антипутінські добрі слова. Наприклад, "путін - х@ло". Єдине, що поки не вкладається в логіку - це відсутність активного збройного опору. Ну, або хоча б, бракує коктейлів Молотова", - пише Богуцька.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Політик вважає, що такі дії вже не за горами.

"Українці, до речі, мають досвід. Можуть передати інструкцію користувача. Вона вірно веде до поламаній олівця і відозви "Астанавитесь!", - радить Богуцька.

Вона відзначає, що Путін, якого вона назвала "шизофреніком" філігранно проводить знищення Росії. Як приклад вона згадала про страшні пожежі в Сибіру, чий попіл і дим навіть дійшов до інших країн.

"Навіть Трамп одного ранку, відчувши запах російського духу, запропонував путіну допомогти загасити пожежу, на що путін відповів, що "самі з вусами", і вирішив відправити кілька вертольотів гасити 4,5 млн Га попелища. Але не ліс, звичайно, хвилює гаранта російських свобод. А саме свободи. Тому і ламають кийками ноги тим, хто турбується в тому числі, про екосистемі. Один сморчок. І стільки горя приніс планеті. Жах просто. Носить же земля цього неадеквата. І його кумів… Навіщо, питається?", - дивується Богуцька.

Протесты в России набирают обороты. Чем сильнее путин закручивает гайки, тем чаще и гуще выходят на улицу люди и тем...

Geplaatst door Liza Bogutskaya op Zaterdag 3 augustus 2019

Нагадаємо, дружину Порошенко спіймали за дивним вчинком.

Як повідомляв Знай. ua, Богуцька розвінчала міф про "тупих" депутатів Зеленського.

Також Знай. ua писав, що Гройсман і Аваков таємно зустрічалися з Пінчуком