Стало відомо, що з поліцейського відділення відпустили 22-річну Ганну Пилявскую. В кінці червня вона в Чернівцях викинула у валізі свого мертвого 3-річного малюка.

У даний час жінку підозрюють тільки в крадіжці – вона вкрала гроші і рушницю в свого батька ще до того, як викинула тіло сина.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У понеділок, 5 серпня, їй повинні обрати запобіжний захід за цим обвинуваченням.

А ось по справі про дитину Ганну Пилявскую відпустили, оскільки прокурор не підписав повідомлення про вчинення злочину. Про це повідомляє ТСН.

Ганну Пилявську відпустили з відділку поліції. Наразі їй інкримінують тільки крадіжку – вона вкрала гроші та рушницю у...

Geplaatst door ТРК "Буковина" op Zaterdag 3 augustus 2019

Варто відзначити, що через місяць копи затримали горе-матір. Про це стало відомо 2 серпня. До того ж, поліція розшукувала жінку більше місяця. У пошуках допомогли пасажири автобуса Хмельницький – Чернівці, які впізнали жінку.

Дівчина під час розмови зі слідчими запевняла, що заховала тіло у валізу і викинула тільки тому, що нібито злякалася, так як дитина померла через астматичного нападу. Потім вона втекла на Хмельниччину, де жила у знайомих.

"25 червня її дитині стало погано, вона дала ліки і лягла спати. Коли після опівночі прокинулась, у дитини були судоми, і поки вона шукала ліки, дитина померла. Злякавшись, що її звинуватять у неналежному догляді за дитиною, вона сховала труп у валізу, а сама втекла", – розповів версію заступник начальника ГУНП Дем'ян Голянський.

Нагадаємо, що під Києвом пропав 10-річний хлопчик.

Як повідомляв портал Знай.ua на Львівщині 10-місячна дитина вилила на себе окріп.

Також портал Знай.ua писав, що по Києву розгулює кривавий маніяк.