Стало відомо, що 12 вересня в Палаці Україна відбудеться фінал конкурсу краси "Міс Україна-2019". За корону будуть боротися 25 учасниць. Національний комітет "Міс Україна" оголосив імена всіх фіналісток.

"Зовсім скоро саме ці дівчата будуть на сцені Палацу Україна, на наймасштабнішому шоу країни. Отже, знайомтеся із ТОП-25 "Міс Україна-2019", – написали організатори в соціальній мережі Facebook.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

А ось і список прекрасних фіналісток "Міс Україна-2019": Єлизавета Адамська, Юлія Висоцька, Христина Герман, Христина Гордієнко, Інна Гудзь, Христина-Діана Записоцкая, Яна Іванова, Тетяна Калакуцкая, Марина Кіосе, Валерія Кучеренко, Березня Марціняк, Людмила Мілевська, Юлія Мосейко, Анастасія Никитюк, Маргарита Паша, Олена Руденко, Олена Смирнова, Марина Сотник, Анастасія Стеценко, Юлія Ткач, Олена-Евеліна Фирут, Анастасія Чайка, Тетяна Чапля, Наталія Червона, Діана Шабас.

Варто відзначити, що в нинішньому році призовий фонд "Міс Україна-2019" складе 400 тисяч гривень. Учасниці зі званням "Міс Земля" і "Міс Інтернешнл" отримають по 200 тисяч гривень.

До того ж, до складу журі увійшли: Марія Єфросиніна, Андре Тан, Олександра Кучеренко, Володимир Остапчук, Микола Тищенко, Юлія Айсіна, Юрій Ткач, Ольга Харлан, Богдан Юсипчук та Ірина Горова.

Нагадаємо, що показали, як одеська Барбі виглядала до та після пластики.

Як повідомляв портал Знай.ua, конкурс краси "Міс Україна" посадив свою алею.

Також портал Знай.ua писав, що Instagram зруйнував найкрасивішу пару світу.