У найближчі дні в Україні збережеться прохолодна погода з дощами. Спека повернеться до середини місяця в південні регіони країни.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про примхи погоди в серпні розповів народний синоптик Леонід Горбань.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Зараз похолодання на 3-4 дні... На півночі буде +19...+21, на південь і по Одеській області +22...+24", – пояснив він.

За запевненням синоптика, опади прораховуються на найближчі 2-3 дні.

"Потім підвищення температури на півдні до +29...+30 градусів до 14 серпня. По півночі на 4-5 градусів ці температури нижче. А після 5 серпня опадів не буде до 17 серпня. Потім перерва, а в кінці місяця 25-27 серпня теж опади", – додав він.

При цьому в Україні друге пониження температур настане з 17 серпня. Так, близько 4 днів по півдню буде температура в районі +21 - +24 градусів. Потім знову південні жителі зможуть насолодитися теплом.

"Кінцівка серпня по Одеській області +25...+27, 26-31 серпня гарна погода, можна ще купатися, загоряти. А за північ 18-23 серпня +20...+22, а 23-31 серпня +19...+21", – додав він.

Нагадаємо, Одессе-мамі підмочили репутацію, наймогутніша стихія пересадила городян на гондоли.

Як повідомляв Знай. ua, на Україну несеться потужна буря.