У неділю, 4 серпня, сильно погіршилися погодні умови на півдні і південному сході України. Так в Кирилівці місцеві жителі і туристи спостерігають сильний відлив.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Метеорологічні служби відзначили, що після зливи і шторму морі в Кирилівці здивувало – воно відійшло від берега на кілька десятків метрів. Можна спостерігати, як хвилерізи стоять зараз повністю на суші.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Відповідні кадри з з Федотової коси з'явилися в мережі. На них видно, як берегова лінія відсунулася до самого краю хвилерізів.

Раніше повідомлялося, що в Кирилівці сталася несподівана перестрілка. Найстрашніше у цій історії те, що стріляють втекли на одній з баз відпочинку, правоохоронці готуються до штурму. За словами місцевих жителів, в ході перестрілки вбили людину. Про це "Акценту" повідомили джерела.

Чоловік помер по дорозі в лікарню. Зараз стрільці зникли на території однієї з баз відпочинку, правоохоронці розглядають варіант штурму. Йдуть переговори зі стрілками: поліцію не пускають на приватну територію.

Нагадаємо, улюблений курорт українців оточили копи.

Як повідомляв Знай. ua, дніпряни перетворили Кирилівку в Дикий Захід, криваві кадри побоїща.

Також Знай. ua писав, що Кирилівку атакували слизькі монстри, але екстремалам тільки по кайфу.