В Іспанії, в одному з готелів Каталонії розгорівся скандал за підтримки керівництвом готелю російської окупації та її агресії проти України. Готель розташований у місті Салоу.

Про кричущий інцидент повідомив Давид Пластер у Facebook, після чого його пост розлетівся по соціальній мережі з блискавичною швидкістю.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Скандал стався в готелі "Best San Francisco" на узбережжі Коста-Дорада. Українців обурила підтримка персоналом готелю РФ, а вечеря закінчилася міжнародним скандалом. Величезний прапор Росії в ресторані готелю помітили кілька українських сімей.

"Щоб не розпалювати міжнародної ворожнечі і не провокувати скандал, який вже почав зароджуватися між гостями, кілька українців попросили адміністратора прибрати прапор, щоб сім'ї, в яких є загиблі від рук російських військових, не відчували себе жахливо під час вечері. Втім, адміністратор, очевидно, виявився палким прихильником російської політики, тому що в грубій формі відмовив гостям, додавши, що його позиція - це позиція всієї Іспанії" - йдеться в пості.

До спору на рецепції приєдналися і громадяни РФ, адже їх попросили втрутитися співробітники рецепції.

"Щоб яскравіше продемонструвати зневагу до громадян України, на розважальному вечорі біля басейну готелю аніматори почали виконувати військові російські пісні" - продовжив шокувати відвідувач готелю.

Вишенькою на торті виявилося те, що туроператор JoinUp, який запропонував українцям цей готель, відмовився змінити місце проживання на три дні і закликали філософськи віднестися до цькування та пригрозили штрафами за зняття броні.

Відвідувач закликав українців відмовитися від відвідування цього готелю і закликав співвітчизників написати відгуки про готель, підкресливши, що там не поважають українців і підтримують вбивства і війну. Він зазначив, що слід залишити коментар англійською мовою, щоб інформацію могли зрозуміти іноземці.

Багато українців пов'язують цю ситуацію саме з тим, що готель знаходиться в Каталонії, яка завжди хотіла незалежності від Іспанії.

Інші коментарі теж позбавлені всякого оптимізму:

"Дякую, що попередили! Ледве не купила тур у Join Up", "Так то вони повісили, щоб руки після вечері було об що витерти.", "Все набагато простіше. В Іспанії дуже багато рфців купили нерухомість, готелі і ресторани. Треба просто заздалегідь з'ясовувати чий готель.", "Видно, москальський готель, тому що іспанці б так ніколи не надійшли. Принаймні, за багато років неодноразового відвідування країни, я з таким ніколи не стикалася."

Нагадаємо, розмові з пранкером Охлобистін дав зрозуміти, що записав ролик про Зеленського на прохання з України.

Як повідомляв Знай. ua, Путінський актор з "чорного списку" показав, як городами проліз в Україну.

Також Знай. ua писав, що Зеленський гідно відповів дешевим клоунам Охлобистіну і Пореченкову.