Багато православних знають або чули це ім'я. Отець Іона дивний старець, який довгий час був всім відомий як один з ченців і духівник Одеського успенського монастиря. Старець зробив чимало пророцтв. Так, вченим вдалося розшифрувати ще одне з його передбачень.

Російські ЗМІ обговорюють з'явилися в останні дні тривожні чутки про можливий початок Третьої світової війни.

Раніше глобальний конфлікт на Землі передбачали Ванга і Нострадамус.

На цей раз криваві події прогнозує віщун з Одеси Іона. Старець залишив пророцтво, за яким дві потужні країни посваряться через ресурси, через що почнеться Третя світова війна.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

За словами старця, майбутній конфлікт стане найбільш страшним і кровопролитним на планеті, в результаті нього загинуть мільйони людей, і буде зруйновано все позитивне спадщина людство.

Після закінчення Третьої світової війни світ вже не буде колишнім і не зможе возз'єднатися. Практично всі країни опиняться зруйнованими, і вижити в цьому пеклі вдастся лише однієї північній країні.

На думку старця, Третя світова війна вибухне в XXI столітті, приблизно в 30-ті роки.

Єллоустонський вулкан
Єллоустонський вулкан

"Зараз у більшості людей, не важливо, хто вони і чим займаються, йде велике затьмарення розуму. Напевно, гоніння будуть. Буде важко... дуже важко. Але нам не треба боятися. Рятуватися можна буде тільки Ісусовою молитвою. Ми повинні навчитися дихати нею", - каже старець.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Країна виявиться непридатною для життя, оскільки буде занурена під шаром попелу, який досягне 1 метра. Але і це ще не все. Попіл осяде не відразу, він буде літати в повітрі, що перекриє доступ Сонця до Землі.

В наші дні великий старець відомий як пророк, який передбачив велику кількість подій, які надали чи нададуть вплив на долі цілих народів.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На думку дослідників, Іона мав на увазі, що російський та український народ є одним цілим. Всі спроби розірвати братні зв'язки між цими державами не увінчаються успіхом.

Нагадаємо, український старець передбачив неминучий, людство в небезпеці.

Як повідомляв Знай. ua, сонце не витримує, потужні викиди загрожують всьому живому.

Також Знай. ua писав, що прибулець з Нібіру з'явився прямо посеред неба.