Британська студентка з Кембріжда під впливом сильного стресу вирішила викинутися з літака просто у небі.

Про це пише Politeka.

Трагічний випадок стався над Мадагаскаром.

Студентка престижного університету Алана Катланд летіла додому. На островах пона займалась вивченням рідкісних видів краба.

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Коли приватний літак злетів та набрав висоту Алана розстебнула ремінь безпеки, відімкнула праві двері літака, який найняли спеціально для неї батьки, і вирішила викинутись з судна. Все це трапилось на висоті близько трьох тисяч метрів.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Супровідний і пілот спробували зупинити дівчину, однак Алана боролася і вирвалася з літака вниз. Вже більше тижня тіло 19-річної шукають рятувальники.

Експедиція Алани мала тривати шість тижнів, але рідним довелося найняти літак та забрати її з острова всього через тиждень.

літак

За час перебування на Мадагаскарі у дівчини п’ять разів траплялися напади параної, вона не могла впоратися зі стресами.

Батьки Алани попросили наукову співробітницю супроводити дівчину на літаку. Всього на борту Cessna C168 перебували три людини – Алана, її провідник і пілот.

"Я поняття не маю, чому вона відкрила двері, але вона зробила це. Вона відкрила двері і стрибнула. Двері не відчинилися самі", – розповідав пілот.

Нагадаємо, два літаки зіткнулись у небі. Трагедія сталась неподалік канадського міста Калгарі.

Як повідомляв портал Знай.ua, слідство розкрило нові подробиці трагедії над Донбасом, де упав малайзійський боїнг МН17.

Також Знай.ua писав про те, що бойовий літак упав на житлові будинки. Трагедія з десятками жертв сталась у Пакистані.