Під час тренувального польоту військовий літак врізався в житлові будинки неподалік від пакистанського міста Равалпінді. В результаті аварії загинуло щонайменше 17 осіб.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Військові стверджують, що в результаті авіакатастрофи загинули п'ятеро військовослужбовців, у тому числі двоє військових пілотів, і не менше 12 цивільних осіб.

Згідно з офіційними даними представника державної служби з надзвичайних ситуацій Фарука Батта, ще 15 людей отримали поранення.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Більшість постраждалих отримали опіки, серед загиблих є діти", - заявив Батт.

На місці аварії триває рятувальна операція. Не виключено, що кількість жертв зросте, так як деякі поранені перебувають у критичному стані.

Літак армійської авіації здійснював звичайний навчальний політ, коли впав в селі Мора Калу на околиці Раваллинди.

Місцеве телебачення і свідки показали пожежу, що спалахнула в житловому районі після аварії літака. Причина інциденту з'ясовується.

Нагадаємо, пекельне полум'я пожирає метр за метром, сили рятувальників на кінець.

Як повідомляв Знай. ua, Сибір охопили пожежі, у вогні третина всієї Росії, а у Путіна відмахнулися.

Також Знай. ua писав, що у Києві чоловік згорів живцем, займаючись улюбленою справою.