Пасажири все частіше скаржаться на якість послуг, які надає "Укрзалізниця", а Євген Кравцов отримує вигуки обурення з завидною регулярністю. Ось і зараз одного з пасажирів спостигла доля, коли н готовий зненавидіти компанію і причетних до неї.

Євген Кравцов, новий голова правління "Укрзалізниці"
Євген Кравцов, новий голова правління "Укрзалізниці"

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Журналіст одного з українських телеканалів розповів про свою "веселої" поїздці в поїзді "Укрзалізниці".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 3-9 червня для всіх знаків Зодіаку: перевантаження Овнів, пригоди Близнят та обіцянки Водоліїв Боржникам за комуналку дадуть допомогу, аби розрахуватися з постачальниками: кому пощастить На тлі зростання тарифів на світло подорожчає ще одна послуга: скільки грошей забере комуналка Тариф на світло можуть залишити на рівні 2,64 грн, але не для всіх: кому пощастить
Показати ще

"А що робити, якщо на півдорозі між Хмельницьким і Тернополем поїзд вже другий раз ламається, а мені вже треба бути в Тернополі і я вас ненавиджу?
UPD. Вирішив йти в село. Вийшов з поїзда йти в село. Провідниця кричить "У мене пасажир іде", відповідь здалеку "як іде?", "Ну он, з рюкзаком йде". Доходячи до посадки, чую, як кричить машиніст "Не йди, зараз поїдемо". Повернувся. Повземо далі зі швидкістю ровера.
UPD. Дотягли до станції Вітівці, сказали ще мінімум півгодини тут. Уп*здив на трасу. Фото в коменти". - ділиться Олексій в режимі "онлайн".

Далі він повідомив, що його підвіз поліцейський, після чого він поїхав у Тернопіль маршруткою.

В коментарях українці жахаються з такої ситуації:

"Застрелитися", "Я б їх вже вбила", "Розслабся і поринь у пригоди", "Просто Дикий Захід", "Мені б таке впертість"