У вівторок, 6 серпня, в Україні прохолодна погода поступово буде змінюватися на тепло. Спека йде з Західної Європи. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В Україні у вівторок опадів не очікується, лише в західних областях місцями невеликий короткочасний дощ з грозою. Вітер переважно західний, 5-10 м/с.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Вночі температура повітря буде коливатися від 7 до 12 градусів, а на узбережжях морів 11-16. Вдень повітря прогріється до 22-27 градусів.

У Києві без опадів. Вітер західний, 5-10 м/с, а температура повітря підніметься до 25 градусів тепла.

У середу, 7 серпня, за прогнозами синоптиків, в Україні також буде без опадів, лише вдень місцями у західних та північних областях може пройти короткочасний дощ з грозою. Вітер південно-західний 5-10 м/с.

Вночі температура складе 10-16 градусів тепла, а вдень прогріється до 24-29 градусів. На Закарпатті та півдні країни температура складе 30-32 градусів.

Нагадаємо, літо раптово і безжально піде з України.

Як повідомляв Знай. ua, свіжий прогноз синоптиків поділив українців на два табори.

Також Знай. ua писав, що серпень оголосить бойкот льоту.