Холоду і дощі, які захопили територію України, в найближчі пару днів нарешті почнуть отсупать на схід. Після них українців чекає тепле повітря з Західної Європи, як передає Укргідрометцентр.

6-ого серпня, у вівторок, в Україні опадів не передбачається. Невеликий дощ можливий вдень у західних областях разом з нетривалими грозами. Вітер 5-10 м/с, в основному західний.

Ніч температура опуститься до +7...+12 градусів, біля морів очікується +11...+16 градусів, вдень буде тепло: +22...+27 градусів.

Опадів у Києві не буде. Вітер західний, 5-10 м/с. температура Вночі впаде до +10...+12 градусів, а вдень до +25.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як повідомляє Центральна геофізична обсерваторія в Києві абсолютний максимум за 6 серпня було зафіксовано в +36,3 градуси Цельсія в 2010 році, а мінімальна вночі - +8,3 градуси 1907.

7-ого серпня, у середу, опади також більшою мірою обійдуть Україну стороною. У західних та північних областях можливий слабкий короткочасний дощ і гроза. Вітер південно-західний, 5-10 м/с.

Вночі температура коливатиметься в межах +10...+16 градусів, в Лівобережних областях похолоднішає до +7...+9 градусів. Вдень: +24...+29 градусів, на заході та півдні України можливе підвищення до +30...+32 градусів.

У Києві вночі не буде опадів, вдень можливий невеликий дощ з грозою. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. температура Вночі становитиме +13...+15 градусів, вдень +27...+29 градусів.

Сьогодні в понеділок, 5 серпня, о 9 годині ранку температура води в Чорному і Азовському морях коливалася в межах +21...+24 градусів, в Дніпрі в межах Києва: +21 градуса.

Нагадаємо, раніше пекельна стихія на Одещині почала вбивати людей.

Також Знай.uа писав про погоди в Києві на 5 серпня.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про погоди в Харкові на 5 серпня.