У понеділок, 5 серпня, в селі Софіївська Борщагівка (Київська область) 38-річного жителя міста Сум прикували ланцюгом за ногу і замкнули в підвалі через заборгованість таксисту. Про це повідомляють в поліції Київської області.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Встановлено, що заявник зробив замовлення в таксі завезти його в місто Суми. Не доїхавши до місця призначення, таксист попросив розрахуватися за поїздку. Однак, пасажир повідомив, що на рахунку немає грошей. Водій пішов йому на зустріч і відвіз до найближчого відділення банку. Але з'ясувалося, що людина має борг у фінансовій установі, тому в позиці йому відмовили", - розповідається в повідомленні копів.

Так, на цьому пригоди пасажира не закінчилися. Через те, що йому відмовили у банку, обидва чоловіки вирішили повернутися в столицю. Однак, тут сумчанину також не вдалося роздобути грошей.

Варто відзначити, що в процесі всіх цих поїздок лічильник таксиста "намотав" сім тисяч гривень. Але оскільки грошей у пасажира не було, водій таксі прийняв радикальне рішення: посадив боржника на ланцюг і зачинив у підвалі в селі Софіївська Борщагівка.

Таким чином, чоловікові довелося просидіти в закритому приміщенні практично сім годин, поки він не знайшов інструменти і не зміг самостійно звільниться.

"У зв'язку з цим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк", - додали співробітники поліції.

Нагадаємо, що українська журналістка Яніна Соколова потрапила в халепу в Одесі.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві спіймали "таксиста", який зґвалтував і пограбував дівчину.

Також портал Знай.ua писав, що у столиці помітили бидло-таксиста, який не соромиться грубіянити навіть дівчатам.