ООН має намір надати жителям "сірої зони" на Донбасі гуманітарну допомогу на загальну суму понад 1 мільйон доларів. Про це повідомляється в повідомленні ООН.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Загалом допомогу отримають жителі 52 населених пунктів уздовж лінії розмежування.

"Не володіючи засобами до існування, люди змушені купувати продукти харчування в борг, не можуть звернутися до лікаря, а деякі в розпачі починає жебракувати", - сказано в повідомленні ООН.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В організації нагадали, що багато сімей на лінії розмежування залишилися фактично без джерел до існування. Так, селяни не можуть обробляти поля, які всіяні мінами.

Продовольча і сільськогосподарська організація ООН (ФАО) не тільки надасть українцям допомогу на мільйон доларів, але і навчить нею грамотно розпорядитися.

Нагадаємо, Донбас ледве дихає, окупанти перетворили шахтарське серце України в пустелю.

Як повідомляв Знай. ua, Разумков з "Слуги народу" розкрив план повернення Донбасу.

Також Знай. ua писав, що 19-річна українка кинула все, щоб захищати рідні землі, відверте інтерв'ю юної героїні.