Чимало українців користуються автомобілями на європейській реєстрації. Сьогодні, 6 серпня у центрі Києва стався інцидент за участю "євробляхи".

"Поліція Києва зупинила жінку та забрала автомобіль на єврономерах, оскільки людина не була учасником "АЄС", - йдеться у повідомленні.

ГО "Авто Евро Сила" дозволяє отримати юридичну, технічну та моральну підтримку по всій території України. Громадська організація вже має понад 160 осередків по всій країні.

Жінка не мала змогу вчасно отримати юридичну допомогу, через це тільки зараз юрист-адвокат Станіслав Сергійович Шевченко займається допомогою жінці, яка вже стала учасником "АЄС".

"Також чекаємо круглого столу з командою Президента Зеленського щодо відтермінування штрафів та вирішення питань доступного розмитнення", - додає захисник "євроблях".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

євробляхи
євробляхи

Цікаво, що детальної статистики, як саме нараховують податки на авто ніхто немає і ніхто не знає подробиць. Тому серед автомобілістів ходять чутки, що різні митниці використовують різні індикативи, а весь процес розмитнення - напівлегальний.

євробляхи
євробляхи

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Дехто із зацікавлених українців у коментарях пропонує, щоб Зеленський відстрочив штрафи і запропонував свій проект закону про розмитнення, а ми вирішимо підходить це нам чи ні.

Нагадаємо, вже не "євробляхи": звідки їдуть в Україну "свіжо пригнані" тачки.

Як повідомляв Знай.uа час "Х" наближається: євробляхери негайно звернулися до Зеленського, просять про допомогу.

Знай.uа писав, євробляхерів почнуть безжально штрафувати: точна дата.