Борги АТ Одеська ТЕЦ і КП Теплопостачання міста Одеси перед Нафтогазом ставлять під велике питання можливість теплопостачання міста у новому опалювальному сезоні. Про це повідомляє прес-служба НАК.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Загальна заборгованість АТ Одеська ТЕЦ і КП Теплопостачання міста Одеси досягла майже 1,7 млрд грн. Зокрема, заборгованість Одеської ТЕЦ перед НАК Нафтогаз України становить 840,9 млн грн. Наданий в компанії графік погашення заборгованості ТЕЦ виконується тільки на 74%. Для того, щоб мати можливість надалі купувати газ у Нафтогазу, Одеська ТЕЦ повинна заплатити не менше 161 млн грн. У свою чергу, КП Теплопостачання міста Одеси заборгувало Нафтогазу 836 млн грн. Для досягнення мінімального рівня розрахунків, передбаченого положенням про ПСО, підприємству необхідно сплатити не менш 222,4 млн грн", сказано в повідомленні.

Нафтогаз України
Нафтогаз України

Чудові новини!

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, Рада готує нововведення, яке подарує нове дихання пенсіонерам.

Як повідомляв портал Знай.uа, у новій Раді мають намір змусити українців відпочивати більше.

Також портал Знай.ua писав, українці позбулися десятки скандальних олігархів, першими пролетіли люди Ахметова.