Під час візиту президента Володимира Зеленського Черкаси він пообіцяв провести круглий стіл, на якому мають обговорити та внести пропозиції щодо вирішення скандального питання про санкції для власників нерозмитнених машин та вартість розмитнення.

Про це повідомляє "Днепрcity".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Глава держави також пообіцяв відтермінувати штрафи користування "євробляхами".

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Відомо, що у круглому столі візьмуть участь представники влади, в тому числі президента, митниці та Національної поліції, запросять також представників громадських організацій.

Власникам "евроблях" дадуть можливість розповісти, яким вони бачать варіант вирішення питання вартості розмитнення. Коли конкретно відбудеться цей круглий стіл – наразі не відомо.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Адміністрація президента повинна буде узгодити дату з асоціацією "АвтоЕвроСила". Читайте також: Водіїв авто на "евробляхах" будуть позбавляти прав Нагадаємо, що поліція повинна була почати штрафувати порушників Митного Кодексу на "єврономерах" у травні. Однак, введення штрафів відстрочили до 22 серпня.

Володимир Зеленський обіцяє відстрочити штраф до кінця 2019 року.

Відповідний документ вже подали до парламенту. Однак є деякі нюанси. Щоправда, засідання нового парламенту, на якому голосуватимуть за відповідний законопроект, може відбутися не раніше кінця серпня. тому у поліцейських з'явиться право штрафувати водіїв з 22 серпня.

Нагадаємо, київських водіїв попередили про закритя важливого мосту.

Як повідомляв портал Знай.ua, відома модель пообіцяла роздягтися, якщо влада виконає обіцянки щодо ремонту мосту.

Також Знай.ua писав про те, що компанія Wizz Air попередила пасажирів про важливі зміни.