Президент України Володимир Зеленський підписав закон, який стосується електромобілів, зокрема облаштування автошляів новими знаками та створення додаткових місць для паркування.

"Повернуто з підписом від Президента", – наголошується на сайті парламенту.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Мета цього закону – збільшити доступність інфраструктури для власників електромобілів. Зокрема, мова йде про місця для паркування, які обладнані зарядками для електромобілів. Крім того, місця для паркування електромобілів будуть маркувати спеціальними знаками. За парковку на місцях, призначених для електромобілів, водіїв автомобілів з двигунами внутрішнього згоряння будуть штрафувати.

Законом також передбачається введення нових дорожніх знаків для електромобілів, а на самі машини пропонується встановлювати зелені номерні знаки.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

дорожні знаки

Додамо, днями президент України Володимир Зеленський зробив заяву щодо штрафів для "євробляхерів". За словами глави держави, Верховна Рада може відтермінувати період, який запроваджує штрафи за користування нерозмитненими автомобілями. Щоправда, засідання нового парламенту, на якому голосуватимуть за відповідний законопроект, може відбутися не раніше кінця серпня. тому у поліцейських з'явиться право штрафувати водіїв з 22 серпня.

Нагадаємо, київських водіїв попередили про закритя важливого мосту.

Як повідомляв портал Знай.ua, відома модель пообіцяла роздягтися, якщо влада виконає обіцянки щодо ремонту мосту.

Також Знай.ua писав про те, що компанія Wizz Air попередила пасажирів про важливі зміни.