Стали відомі імена морських піхотинців, які загинули в результаті обстрілу російських окупантів в районі Павлополя. На Донбасі, у зоні проведення операції Об'єдниних сил у вівторок, 6 серпня, загинули бійці 36-ї окремої бригади. Про це повідомляється на сторінці ВМС України в Facebook.

Після нанесення пострілу, противник покинув свої позиції і досі їх там немає", - повідомив начальник Генерального штабу ЗСУ.

У прес-службі Чернігівського обласного військового комісаріату повідомили, що внаслідок обстрілу загинув старший матрос Олександр Шарко – 1988 року народження. Шарко родом із Козелецького району Чернігівської області. У бригаді він був помічником гранатометника.

В результаті підлого обстрілу загинув солдат із села Торчин Хмільницького району Вінницької області – Сергій Шандра. Військовий народився у 1995 році.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Четвертий загиблий - матрос Василь Курдов – 1999 року народження. Хлопець родом із села Ганнівка Братського району Миколаївської області. Він служив навідником у десантно-штурмовій роті 36 окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського.

Нагадаємо, окупанти масово вербують українців: у Криму стало ще небезпечніше.

Як повідомляв Знай.uа Медведчука перевірять на сепаратизм: СБУ взялася серйозно.

Знай.uа писав, нічого святого: СБУ викрила моторошну схему заробітку на онкохворих, півмільйона кожен місяць.