Стало відомо, що у центрі Полтави пізно ввечері у вівторок, 6 серпня, охоронець одного місцевого кафе "Ботанік" отримав кульове поранення прямо в голову від звичайного перехожого. Причиною пострілу стало зауваження від самого охоронця. Про це повідомляють місцеві видання з посиланням на відділ оперативного реагування поліції.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

За інформацією місцевих ЗМІ, чоловік приблизно 35 років намагався справити малу нужду, і під час цієї дії його помітив 40-річний охоронець кафе. Він підійшов до чоловіка, зробив йому зауваження, на що неадекватний громадянин дістав з сумки пістолет і вистрілив йому в спину. Після першого пострілу чоловік підійшов до охоронця і ще раз вистрілив, на цей раз - в голову.

В поліції області зазначили, що постраждалого відвезли в реанімацію обласної лікарні. На даний момент особистість стрілка встановлюється. Відкрили кримінальну справу. Копи проводять слідчі дії з пошуку винуватця.

До того ж, працівники кафе "Ботанік" ніяк не прокоментували ситуацію для місцевих журналістів.

Нагадаємо, що 6 червня в Одесі на 7-й станції Люстдорфської дороги недалеко від "АТБ" сталася стрілянина.

Як повідомляв портал Знай.ua, копи хочуть прикрити гучну справу про криваву перестрілку і вбивство в Кирилівці.

Також портал Знай.ua писав, що Київ поставила на вуха банда гангстерів.