Як повідомляє ТСН, в середу, 7 серпня, в Запоріжжі п'яний коп за кермом збив жінку, яка переходила дорогу у належному місці. Після аварії чоловік хотів втекти, звинувативши саму потерпілу.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Очевидці події розповіли, що жінка переходила дорогу по пішохідному переходу і зреагувати на авто, що летіло з великою швидкістю, вона не змогла. 60-річна потерпіла має інвалідність. Зараз вона у лікарні. Каже, що пам'ятає тільки удар.

До того ж, медики вважають дивом те, що жінка вижила.

Ольга має лише переломи кінцівок. Лікування та реабілітація триватимуть як мінімум кілька місяців.

"Закритий перелом обох кісток лівої гомілки із задовільним станом уламків. Жінка також має множинні забої м'яких тканин кінцівок і грудної клітини", - говорить завідувач Кам'янсько-Дніпровської ЦРЛ Олександр Соколовський.

Варто відзначити, що коп раніше працював в ДАІ. Переатестацію пройшов успішно, залишився працювати у районному відділенні. Свідки кажуть, що він хотів сховатися, а згодом намагався перекласти провину на саму потерпілу. Він кричав, обзивав її і звинувачував у тому, що вона розбила йому скло в автомобілі.

До того ж, раніше його бачили в кав'ярнях напідпитку. Утримання алкоголю в крові копа перевищує норму в дев'ять разів. У відділенні коментувати поведінку колеги відмовляються.

Відомо, що міліціонер знаходиться у відпустці. Правдивість перевіряють в ГБР.

"Якщо до Державного бюро розслідувань надійдуть заяви або інформація стосовно того, що відпустка була оформлена заднім числом, то слідчі будуть давати оцінку таким діям", - пояснив в. о. керівника відділу по роботі з громадськістю Максим Білоусенко.

Повідомлення про підозру міліціонеру поки не вручили. Обіцяють зробити це після відпустки. Тоді ж будуть вирішувати питання про відсторонення копа від посади. Поки він залишається чинним співробітником поліції.

Нагадаємо, у Києві правоохоронці спіймали прокурора за кермом напідпитку.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Харкові водій "під мухою" розгромив своє авто.

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові розпочато службове розслідування щодо наїзду патрульної машини на пішоходів.