У Києві в ніч із 20 на 21 грудня патрульні поліцейські спробували спробували зупинити Daewoo Lanos на вулиці Оноре де Бальзака, однак водій проігнорував вимогу правоохоронців і почав їхати.

За попередніми даними, сталося це 03:00. Правоохоронці додають, що Daewoo замість того, щоб зупинитися, спробував сховатися. Патрульні почали переслідувати автомобіль. При цьому водій ігнорував вимоги поліцейських і продовжував рух, почалося переслідування.

ДТП на вулиці Оноре де Бальзака в Києві
ДТП на вулиці Оноре де Бальзака в Києві

Чоловік виїхав з Троєщини і поїхав по Північному мосту в сторону правого берега. В ході руху Lanos намагався таранити патрульний автомобіль і створив безліч аварійних ситуацій. На щастя, ніхто не постраждав.

Зупинили втікача тільки на на перехресті проспекту Степана Бандери і вулиці Йорданської: машину занесло і вона зачепила паркан, але водій намагався виїхати далі, але співробітники поліції встигли дістати чоловіка з машини.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

ДТП на вулиці Оноре де Бальзака в Києві
ДТП на вулиці Оноре де Бальзака в Києві

Поводив він себе дуже агресивно, нецензурно висловлювався на адресу копів, були ознаки алкогольного сп'яніння. Також він стверджував, що є співробітником правоохоронних органів. У момент погоні в машині була дівчина. Коли водієві запропонували пройти тест на наявність алкоголю в крові, вона почала стверджувати, що сиділа за кермом машини. Чоловікові кілька разів пропонували пройти тест, але в підсумку він відмовився. На нього були складені адміністративні матеріали за кількома статтями. Подробиці інциденту встановлюються.

Дивіться: Патрульні їхали на перекриття дороги, але потрапили у ДТП

Нагадаємо, у Запоріжжі на вулиці Магара перекинувся позашляховик з дітьми. Як повідомляв "Знай.ua", у Москві знайшли бездиханне тіло співвласника найбільшої риболовецької компанії "Акрос" — Валерія Воробйова. Також "Знай.ua" писав, у Рівному на Льонокомбінатівській патрульні помітили автомобіль "Mercedes-Benz ML 430", водій вперто ігнорував прохання зупинитися, а потім і взагалі спробував утекти.