У Москві знайшли бездиханне тіло співвласника найбільшої риболовецької компанії "Акрос" — Валерія Воробйова.

Цю інформацію повідомляє Telegram-канал "Mash".

За попередніми даними, російський бізнесмен розбився, впавши з 12-го поверху.

Валерій Воробйов

На думку слідчих, Воробйов здійснив сробу суїциду, самостійно вистрибнувши у вікно своєї квартири, поки дружина міцно спала.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

На момент смерті бізнесменові було 72 роки, у нього залишились дочка і двоє синів.

Валерій Воробйов

Нагадаємо, відомий сценарист в історії нового Голлівуду Вільям Голдман помер, повідомляє Deadline. Сценарист помер на 87-му році життя. Варто відзначити, що Голдман є лауреатом двох премій "Оскар", популярним романістом, мемуаристом, теоретиком кіно, а також одним з найбільш затребуваних сценарних докторів.

Відомо, що Вільям Голдман прийшов до Голлівуду досить пізно. Письменникові було вже 32 роки, коли рукопис п'ятого роману потрапив до рук актора Кліффа Робертсона - і той найняв дебютанта написати адаптацію "квіти для Елджернона".

Тим не менш, перший сценарій Голдмана - екранізація детективного роману Росса Макдональда "Харпер" - був поставлений за участю Пола Ньюмана лише два роки опісля, в 1966 році. Ще три роки тому за оригінальний сценарій для фільму "Бутч Кессіді і Санденс Кід" Голдман отримав найбільший на той момент в Голлівуді гонорар – 400 000 доларів, а трохи пізніше - і премію Оскар. Другу статуетку приніс йому в 1977 році політичний трилер "Вся королівська рать".

Також портал раніше писав, що нещодавно померла відома українська актриса Київського театру драми і комедії на лівому березі Дніпра Юлія Волчкова.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Парижі помер всесвітньо відомий французький композитор Франсіс Ле. Йому було 86 років.

Також портал Знай.uа писав, що у штаті Вашингтон помер бізнесмен Маріо Сигале.