Українські воїни продовжують героїчно боронити свою землю і, часом, скорочую кількість бойовиків. Так, на окупованому путінськими головорізами Донбасі до рядів безславної "бригади-200" зараховано чергового зрадника України.

ЗСУ
ЗСУ

Про це стало відомо завдяки повідомленню офіцера Збройних сил України Анатолія Штефана, відомого також під позивним "Штірліц".

За інформацією "Штірліца", ліквідовано Олександра Стороженка по кличці "Шизик-Басс", який проживав у Донецьку.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Воював з 16 років (2014р.). Загинув від кулі снайпера в районі Ясинуватської промзони. Перед смертю змінив статус у ВК – смерть це легко, внутрішнє відчуття не підвело", – написав "Штірліц".

Відповідно базі "Миротворця", Стороженко перебував у бандформуванні 11 ОМСП (в/ч 08818) "1 АК ЮВО ЗС РФ". Брав участь у бойових діях в районі авдіївської промзони. Навесні 2018-го його було поранено. Член "союзу добровольців Донбасу".

Варто нагадати, що російське окупаційне командування посилює підготовку до активізації бойових дій з'єднань і частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК російсько-окупаційних військ шляхом створення і розгортання на передових позиціях додаткових підрозділів. Цю інформацію повідомили у прес-службі Міноборони, передає ГУР.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харкові поліція отримала повідомлення про замінування житлових будинків. Поліція евакуювала 104 людини. Як повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції Харківської області, правоохоронці Харкова перевірили отриману інформацію на вулиці Валентинівській. Вибухотехніки оглянули майже 16 тисяч кв. метрів приміщень та прилеглу територію. Правоохоронці провели ретельний огляд будинків. Під час обстеження жодних вибухових пристроїв або небезпечних речовин правоохоронці не виявили.

Нагадаємо, вибух у Фастові вбив українського героя: що відомо про загиблого.

Як повідомляв Знай.uа окупація 8 областей України: секретні карти путінських генералів з'явилися в мережі, відео.

Знай.uа писав, кривава бійня на Донбасі: українці оплакують героя-захисника.