В окупованому Криму наступний туристичний сезон може бути гіршим, ніж теперішній. Туди їдуть бідні туристи. Цьому посприяє і відкриття залізничної частини Кримського моста. Про ситуацію з туристами написав фанат Росії Олександр Горний на сторінці в Facebook.

"Спілкування з представниками кримської туристичної галузі виявили такі тренди цього сезону: сезон дуже рваний - то порожньо, сумно; народ поїхав, основна маса туристів на автомобілях. Кочують по Криму, зупиняючись на 2-3 дні, чим дуже сильно дратують готельєрів та приватний сектор. Масовий турист не готовий платити вище 2500₽ за номер, більшість знімають 1200-1800₽/добу на сім'ю. Ціна ліжка місця 250-300₽ і не вище...", - пише блогер, фанат Росії Олександр Горний на сторінці в Facebook.

Основна маса туристів, каже, стали менше пити алкоголю.

Общение с представителями крымской туротрасли выявили следующие тренды этого сезона. 1. Сезон очень рваный - то пусто,...

Geplaatst door Александр Горный op Woensdag 7 augustus 2019

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Грошей мало, так доганяються не кримським вином, а горілкою. Екскурсійна програма цікава, але сама бюджетна і під боком. Готельєри просіли на 20-40% у виручці у порівнянні з минулим роком", - додав блогер.

"Сезон 2020 року можливо і буде більш масовий, але з фінансова точки зору він буде ще гірше для туристичної галузі - кости зростуть, а рентабельність знизиться. Кримські власті не зможуть створити необхідну інфраструктуру для тих, хто поїде на поїздах, як наслідок ми побачимо серйозні збої і точки напруженості. Я б назвав це повним провалом кабінету Сергія Валерійовича, пам'ятаючи про те, що ключова галузь Криму це не розпил активів, а туризм і все, що з ним пов'язано...", - пише Горний.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Турист є. Мінус відсотків 20-30 від минулого сезону, і з набагато меншим гаманцем", "Однозначно турист бідний, населення зубожіло ... Все, все економлять", "Так і є. Буде гірше", - пишуть йому у коментарях.

Нагадаємо, що український курорт атакували отруйні монстри.

Як повідомляв портал Знай.ua, Азовське море з усіх сил "тікає" від туристів.

Також портал Знай.ua писав, що у мережі порівняли відпочинку на українських курортах.