Стали відомі нові подробиці з приводу звернення до президента України Володимира Зеленського у зв'язку з розслідуванням резонансної ДТП на вулиці Сумській в Харкові в жовтні 2017 року. Варто нагадати, що у результаті жахливої аварії загинули шість людей.

Ситуацію пояснила адвокат постраждалих Лариса Матвєєва на своїй сторінці в Facebook, пише портал "Політека".

Вона зазначила, що потерпілі хочуть невідворотності покарання для винних та обурених цинізмом захисту Олени Зайцевої, яка, як і другий учасник ДТП — Геннадій Дронов, засуджений в лютому 2019 року до 10 років в'язниці. Проте зараз все вказує на те, що справа розвалюється, а прогнози про те, що Зайцева не відбуватиме покарання, схоже, починають збуватися.

Фото з місця ДТП на Сумській

"У людей, які втратили близьких і своє здоров'я, не так багато залишається бажань, але вони сподіваються, що на прикладі цієї справи почне змінюватися система: на виявлені в даному процесі порушення чинного законодавства поліцейськими, слідчим, експертами, лікарями повинна послідувати реакція, інакше такі справи і далі продовжать затягувати і розвалювати на догоду тим злочинцям, хто може собі це дозволити", — зазначила Матвєєва.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, справа Зайцевої руйнується, збуваються найгірші прогнози.

Як повідомляв Знай.uа суд заплясав під дудку Кернеса, харків'яни, готуйте гроші.

Знай.uа писав, львівська подружка Зайцевої влаштувала моторошну автотрощу.