6 серпня, на YouTube-каналі Клатч Онлайн оприлюднили унікальне інтерв'ю з ведучою проекту Анітою Луценко. Популярну фітнес-тренерку розпитали про найбільш хвилюючі теми.

Одним з питань стала тема про те, чи була вона коли-небудь за крок до анорексії. Аніта чесно відповіла, зізнавшись про унікальний експеримент у її житті - сироїдство. Під час нього вона дуже схудла.

"У моєму житті був період, коли я була на сироїдінні. Я експериментатор і люблю пробувати різні типи тренувань, різні види харчування, подорожей... Три місяці я їла тільки овочі, фрукти і горіхи. Тобто, нічого термічно обробленого. Це було цікаво, тим більше поруч зі мною завжди був мій знайомий, який і став для мене прикладом. Ми багато спілкувалися на цю тему, я була дуже натхненна", - сказала тренерка.

Однак вже через три місяці несподівано для себе фітнес-тренер зрозуміла, що їй доводиться підв'язувати свої труси розміру XS, щоб вони не спали.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Тоді ж я побачила, що моїх грудей другого розміру, як і попи, теж немає. Було зрозуміло, що це вже не нормально - я схудла настільки, що крізь шкіру просвічувалися ребра. Тоді я зрозуміла, що не хочу продовжувати це далі, тому повернулася до звичного режиму харчування", - сказала Аніта.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами знаменитості, зараз вона їсть абсолютно все: м'ясо, рибу, яйця, морепродукти, п'є шампанське, їсть глютен. Ось тільки лактозу не п'є.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як відомо, в новому сезоні за нове майбутнє позмагаються 18 учасників: 9 чоловіків та 9 жінок. Багато з них упевнені, що саме зайва вага заважає їм будувати відносини з людьми і будувати особисте життя.

Як повідомляв Знай.ua, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також Знай.ua писав, що Аніта Луценко закликає худнути, відмовившись від цукру: мінус 10 см в талії забезпечені.