Окупаційна влада Криму продала пансіонат "Гліцинія", який в радянські часи був однією з найкращих державних дач.

Про це пишуть місцеві ЗМІ з посиланням на окупаційну "владу".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нерухомість продали за 1,2 мільйона рублів. Повідомляється, що її придбала російська компанія, однак назву фірми не назвали.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зазначимо, що з 1956 по 1989 роки у цьому пансіонаті відпочивали генсеки ЦК КПРС Микита Хрущов, Леонід Брежнєв, Юрій Андропов і Михайло Горбачов. Зараз у будівлі є власна їдальня на 100 осіб, власний басейн та пляж. Також у пансіонаті "Гліцинія" можна пройти оздоровлення.

Після здобуття Україною незалежності вона опинилася на балансі Верховної Ради. При екс-президенті Леоніді Кучмі її перевели на баланс державної податкової адміністрації, після чого у 2009 році знову повернулася Раді. Зараз пансіонат "Гліцинія" належить Держуправлінню справами президента України.

Нагадаємо, путінські бойовики по-звірячому розправилися з українськими моряками: у Зеленського записали термінове звернення.

Як повідомляв портал Знай.uа, окупанти наплювали на Мінськ і влаштували нове пекло.

Також портал Знай.ua писав, різке загострення на Донбасі: українські воїни безстрашно стримали бойовиків, про "перемир'я" ніхто не чув.