Новопризначений президентом України Володимиром Зеленський голова Державної митної служби Максим Нефьодов озвучив прізвища найбільших контрабандистів в Україні.

Про це він сказав у програмі "Он воно як" з Денисом Бігусом і Алісою Юрченко.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Пан Альперін, наприклад. Пан Амінєв, пан Шерман. Хммм... Бачите, я ще недосвідчений митник... Пан Фірманюк", - відповів Нефьодов на запитання про п'ятірку найбільших контрабандистів України.

Максим Нефьодов
Максим Нефьодов

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Це люди, яких, принаймні, преса пов'язує із митними порушеннями. Я не правоохоронець, я не хочу кидатися звинуваченнями, я все-таки державний службовець, я маю про це відповідати, але в пресі я чув про цих людей недобре", - додав Нефьодов.

Нефьодов додав, що його головним завданням буде створити такі умови, аби "чорний" бізнес перетворився на білий та прозоро працював в Україні.

"Але моє головне завдання, на моєму боці – це зменшити поле для корупції. Це створити таку ситуацію, коли люди, які, наприклад, хочуть стати логістичними операторами, я скажу їм: "Ставайте логістичними операторами, ви возите тільки в "білу", будь ласка, працюйте. Якщо вас правоохоронні органи хочуть карати за старі гріхи – це питання до них", - заявив голова ДМС.

Нагадаємо, що Путін після розмови із Зеленським у паніці видав фатальний указ: "Ліквідувати..."

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кремль відзвітував про розмову Путіна з Зеленським: що президенти обговорили за версією Росії.

Також Знай.uа" писав, що Зеленський готує реформу, яка кардинально змінить життя українців: вже восени.