У суботу, 10 серпня в Україні очікується по-справжньому літня і спекотна погода. Локальні грозові дощі можуть протревожить лише жителів Чернігівщини, Сумщини, Харківщини та Луганщини.

Цю інформацію повідомила на своїй сторінці в Facebook народний синоптик Наталка Діденко.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За її словами, на Сході країни можливий поривчастий вітер. У той же час, 10 серпня антициклон обумовить майже скрізь сонце і комфортну температуру повітря – 24... +29 градусів.

"Все закидайте подалі, все прання, прасування, прибирання, фаршировку перців, консервування помідорів, пристебнутий до вас диван з серіалом, навіть гонки за остаточним знижками – і на природу!". Наталка Діденко

В Києві в суботу, 10 серпня, погода також буде майже ідеальною. Ніяких опадів, лише сонце і 25 градусів.

Все закидайте подалі, усі прання, прасування, прибирання, фарширування перців, консервування помідорів, припасований...

Geplaatst door Наталка Діденко op Vrijdag 9 augustus 2019

Нагадуємо, що вчора синоптики попереджали про наближення України до потужної бурі з градом, через яку в деяких областях було оголошено штормове попередження.

Раніше портал Знай.uа писав, що потужний ураган змив обличчя Одеси, замість Чорного - море нечистот: кадри, від яких хочеться плакати.

Також портал Знай.ua повідомив, що оскаженіла стихія влаштувала львів'янам ігри на виживання.