У Києві стався кричущий випадок з дитячим тренером з айкідо. На території житлового комплексу чоловік обматюкав дівчинку-підлітка, яка вигулювала цуценя, а потім вдарив тварину по голові. Передає "Інформатор".

Так, мама постраждалої дівчинки опублікувала в Facebook пост з повідомленням про те, що 6 серпня її неповнолітня донька вигулювала цуценя. У якийсь момент на нього накинулася собака, господар якої накричав на підлітка і пішов в іншу сторону.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Через деякий час чоловіки нібито наздогнав дівчинку і погрожував їй фізичною розправою. Він вдарив цуценя ногою по голові і втік.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Автор посту написала заяву в поліцію. Ветеринари діагностували у цуценяти струс і забиття.

У той же час за версією інструктора з айкідо Родіона дівчинка-підліток не звернула увагу, що наближається до нього і не контролювала свою собаку. Крім того, він стверджує, що саме дівчинка штовхнула пса ногою.

ЖЕСТОКОЕ ОБРАЩЕНИЕ с животными или КАК ОБИДЧИКУ ЖИВОТНЫХ доверить детей? Друзья! 06.08.2019 моя несовершеннолетняя дочь...

Geplaatst door Инна Морозова op Donderdag 8 augustus 2019

Нагадаємо, у Дніпрі наштовхнулись на страшну знахідку, з грудей стирчав кухонний ніж.

Як повідомляв портал Знай.uа, неадекватний киянин озвірів на дівчинку з собакою, і як таких земля носить.

Також портал Знай.ua писав, молоду харків'янку відкачують у реанімації, все погано.