В Одесі стався збройний конфлікт через кішку. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в області.

Інцидент стався у дворі багатоповерхівки на вул. Академіка Філатова. Сім'я місцевих жителів підійшла до автомобіля, і чоловік зігнав кішку, яка сиділа на капоті.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Побачивши це, місцевий житель, який стояв неподалік, затіяв з водієм сварку, почалася бійка. Після чого глава сім'ї сів за кермо, а його опонент, незважаючи на присутність маленької дитини, став розпорошувати в салон сльозогінний газ з балончика, потрапивши при цьому в очі водія", - повідомили в поліції.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Постаждалий водій кілька разів вистрілив в опонента з травматичного пістолета. Обидва чоловіки госпіталізовані. За фактом розпочато два кримінальні провадження за попередньої правової кваліфікації ч. 1 ст. 125 (легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, дитину з вітчимом віднесло у відкрите море під Одесою, були підняті всі сили.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Одесі студенти-іноземці обчистили весь гуртожиток.

Також портал Знай.ua писав, в Одесі накрили диявольськи хитрих кібераферистів.