На українського журналіс і блогера Костянтина Бідового було скоєно напад у Києві. Про це повідомляє Сергій Бригадир на своїй страуице в соціальній мережі Facebook. Він повідомляє, що Костянтину бризнули в обличчя рідиною "Кріт", яка містить натуральні кислоту.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Знову напад в Києві і знову на людей, які конструктивно критикують корумповану владу. Напад скоєно на пана Костянтина Бідового на сходах будинку, де сьогодні відбулася позапланова зустріч членів Асоціації платників податків м. Києва та представників мас-медіа та блогерів. В обличчя відомому активісту, який не боїться викривати корупціонерів, невідомий плеснула хімічний речовиною "Кріт" - наповнювач кислота.Ключове питання, що розглядалося, - неприйнятна ситуація з використанням коштів громади дійсної київською владою. Витрачання величезних сум на іміджеві проекти Кличко і зневага розвалом інфраструктури міста та іншими нагальних питань. Я вважаю ситуацію вкрай небезпечною і вимагає втручання органів національної безпеки з метою затримання не тільки цього персонажа в зеленій футболці, а в першу чергу замовників нападу і я впевнений що знаходяться вони на Хрещатику і Грушевського." -повідомив Сергій.

Зазначимо, що Костянтин Бідовий веде у Фейсбуці свій відеоблог з критикою роботи команди Кличка. Він вже записав відеозвернення, яке виклав на своїй сторінці. У ролику він відповів всім людям, які дають йому "розумні поради".

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Отвечаю сразу всем советчикам ...

Geplaatst door Kostiantyn Biedovoi op Dinsdag 2 juli 2019

Одна з порад, які вибісивли Костянтина полягала у тому, щоб розстріляти ту, людину, яка облила його рідиною. Так як Бідовий володіє зброєю і має дозвіл на його експлуатацію.

"В центрі міста, в 7 хвилинах пішого ходу від міської поліцейської управи почати стрілянину. Звичайно, я міг вполювати цього молодого людини, але у мене і думки такої не виникло. Я ответвенный громадянин і преркасно розумію наслідки застосування такої зброї без достатніх на те підстав. Це точно термін"

Костянтин вважає, що бойова зброя має бути тільки у відповідальних громадян, таких, як він, а травматичну зброю нуно і зовсім прибирати, так як від них толку мало, але теж може вбити.

Він помічає, що поради щодо того, що потрібно звернутися до лікаря - безглузді. Так як лабараторії до ранку не працюють, а він уже зробив все, щоб себе убезпечити: зняв футболку, на яку потрапило найбільше рідини, ретельно вмився. Костянтин розповів, що на виклик поліція їхала 2 години, хоча він перебував в 7 хвилинах ходьби від міського управління.

"Будемо вважати, що відбувся поки, ПОКИ, легким переляком. Це точно не кислота. Це не л*йно, не сеча і не джерельна вода. Вона було ліпковатим і мало хімічний запах. Якщо не здохну - НЕ мовчати і буду працювати активніше. Критику влади і мафіозних негідників не припиню. Пики ваші відомі."

Нагадаємо, Зеленського благають добудувати величезний міст: заручник політичних ігор.

Як повідомляв Знай.uа з'їзд партії Зеленського "Слуга народу": онлайн-трансляція.

Знай.uа писав, кияни вимагають терміново звільнити Кличка: рішення мера загрожують життю людей.